У Львові сталася пожежа в багатоповерхівці. До лікарні у важкому стані потрапив чоловік

11.12.2023 19:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У понеділок, 11 грудня, у Львові сталася пожежа в п’ятиповерховому житловому будинку. Вогнеборці врятували 73-річного чоловіка з палаючої квартири.

Про це повідомила ДСНС у Львівській області.

Так, 11 грудня о 12:42 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Івасюка. Займання сталося в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон квартири, де виникла пожежа, вибивався густий чорний дим. Рятувальників повідомили про те, що в середині може перебувати чоловік.

Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. У задимленій квартирі рятувальники виявили чоловіка і винесли його на руках на свіже повітря та передали медикам. Потерпілим виявився власник квартири, чоловік 1950 року народження.

Чоловіка госпіталізували з опіками у важкому стані у лікарню святого Луки Першого територіального медоб’єднання Львова

«О 13:16 вогнеборці локалізували пожежу та о 13:22 ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку в квартирі на площі 2 кв.м», – йдеться у повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews