У Львові знову пікетували Садового щодо вимоги фінансування ЗСУ

23.12.2023 11:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Суботнього передріздвяного дня більшість мешканців Львова готувались до свят в колі сім’ї – більшість, але не всі.

Вже вдев’яте під стінами Ратуші відбувся пікет небайдужих львів’ян, котрі три місяці намагаються достукатись до совісті міських чиновників, пише "Бомок".

Учасники акції наголошували на потребах наших захисників і намагались змусити Андрія Садового перестати витрачати в воєнний час кошти громади на “облагородження” майданчиків, букети та ремонти кабінетів чиновників – а повернутись обличчям до оборонців країни. Ключова і незмінна вимога – передбачити гарантовані мінімум 20% бюджету на пряму допомогу збройним силам та іншим формуванням Сил оборони.

Учасники акції в приватних розмовах заявляли, що вже не вірять обіцянкам Садового і мають надію лише на свідомість громадян – тільки тиск львів’ян зможе змусити Садового нарешті перестати використовувати допомогу захисникам для власного піару і нарешті почати справді наближати нашу спільну перемогу.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews