Вибух газу на вул. Княгині Ольги: відомі деталі трагедії

24.12.2023 07:21   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Відомо про три жертви.

Про це написав мер Львова Андрій Садовий у телеграмі.

"Рятувальники знайшли третє тіло чоловіка, який загинув внаслідок вибуху у приватному будинку у Львові", - повідомив він о 23:58.

Також про хід робіт повідомили у ДСНС України.

За оновленою інформацією, станом на 22:25 рятувальники з-під завалу врятовано 2 особи, з них одна дитина. На місці події виявили тіло жінки.

 

З місця вибуху події до лікарні госпіталізували 4 людей, з них 2 дитини. За попередньою інформацією, у постраждалих опіки, проте їхньому життю нічого не загрожує

До місця вирушило кінологічне відділення ГУ ДСНС у Львівській області.  До рятувальних робіт залучили 53 людини та 12 одиниць техніки ДСНС.

О 23:13 мер Львова Андрій Садовий повідомив, що під завалами виявили тіло загиблого чоловіка віком приблизно 45-50 років. Також про другу жертву повідомили в ГУ ДСНС України у Львівській області.

Окрім того, Садовий повідомив, що тіло загиблої жінки виявили в суміжному будинку. Її вік - близько 70 років, причину смерті зʼясовують.

За інформацією рятувальників, о 23:17 пожежу, що виникла на місці події, ліквідовано. Підрозділи ДСНС продовжують розбирати завали.

За попередньою інформацією, вибух стався у гаражі приватного будинку.

"Ймовірно це газ. У будинку проживає 6 людей. 2 дитини та 2 жінки – їх повезли з опіками в лікарню. Стан постраждалих неважкий. Ще двох чоловіків шукають рятувальники. Можливо вони під завалами. Точні причини вибуху будуть відомі після завершення рятувальної операції", - згодом написав мер.

null
Фото ДСНС

 

null
Фото ДСНС

 

null
Фото ДСНС

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews