Керівник підрозділу детективів БЕБ Львівщини голосував за преміювання голови Розвадівської ТГ

29.12.2023 00:01   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Голова Розвадівської громади Роман Сидор у наступному році буде отримувати щомісячні премії у 250% від посадового окладу та інші надбавки.

За рішення про преміювання проголосували 12 депутатів. Одним із депутатів, який проголосував за таке рішення, є т.в.о. керівника Підрозділу детективів Територіального управління БЕБ у Львівській області Андрій Зобнів, який на останніх місцевих виборах балотувався до Розвадівської ОТГ від політичної сили “За майбутнє”, повідомляє Lviv.media.

Відео, на якому зафіксований процес голосування поширили різні Telegram-канали ввечері четверга, 27 грудня. На відео видно Роман Сидор під час засідання зачитує питання про своє преміювання наступного року. Сидор просить встановили собі щомісячну премію у 250% від посадового окладу, а також премію до державних професійних свят у розмірі посадового окладу.

Крім цього, Сидор хоче отримувати щомісячну надбавку за високі досягнення у праці у розмірі 50% посадового окладу та допомогу на оздоровлення й розв’язання соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної зарплати.

“Маючи 120 млн грн в руках, дев’ять сіл, яка в мене має бути зарплата? Сім тисяч? В мене зарплата нарахована 42 тис., на руки я маю 36 тис. Бюджетна комісія залишила її (зарплату — Ред.) на тому рівні, який є, ніхто нікому нічого не збільшував”, — заявив на засіданні Роман Сидор.

Одним із депутатів, які проголосували за преміювання Романа Сидора був Андрій Зобнів. Зараз чоловік є тимчасово виконуючим обов’язків керівника Підрозділу детективів Територіального управління БЕБ у Львівській області.

У розмові з журналісткою LVIV.MEDIA Андрій Зобнів сказав, що не пояснюватиме свого рішення голосувати за преміювання Роман Сидора телефоном і додав: “А в чому проблема?”.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews