1 січня на Львівщині прощаються із трьома військовими

01.01.2024 12:19   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

 Орест Рись, Микола Алексик і Тарас Романів загинули в російсько-українській війні.

Сьогодні Львівщина прощається з трьома воїнами, які повернулися з війни "на щиті". Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Орест Рись — 28-річний львів'янин.

null

Був учасником антитерористичної операції в складі батальйону "Карпатська Січ". Пізніше підписав контракт із 58 окремою мотопіхотною бригадою імені гетьмана Івана Виговського, також воював у лавах 30 ОМБр імені князя Костянтина Острозького. Загинув 27 грудня 2023 року. В Ореста Рися залишилася дружина, батьки, сестра та брат.

Микола Алексик народився у селі Великі Ком'яти Закарпатської області. Йому було 29 років.

null

Жив у Львові й Києві. Із початком повномасштабного вторгнення РФ пішов до війська добровольцем. Воював на південному та східному напрямках у складі 12 бригади спеціального призначення "Азов" Національної гвардії України. Микола Алексик загинув 16 грудня 2023 року. У військового залишилася мама та бабця.

Тарас Романів — 34-річний мешканець Червоноградської громади.

null

Під час повномасштабного вторгнення долучився до Збройних Сил України. Проходив військову службу в частині А4124. Загинув 24 грудня 2023 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews