Благодійний фонд Козицького передав на фронт 50 дронів-камікадзе та два квадрокоптери

01.01.2024 19:25   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

50 FPV дронів-камікадзе та 2 квадрокоптери DJI Mavic 3 на понад 1,5 млн грн передав Благодійний фонд Козицького 3 Луганському прикордонному загону імені Героя України полковника Євгена Пікуса.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, важливо було передавати не просто дрони, а й знання, як ефективно ними користуватися, тому інструктори фонду провели навчання для воїнів, і вже найближчим часом вони покажуть свою вправність на полі бою.

Окрема вдячність обласній організації ФСТ «Динамо» України на чолі з Сергієм Колмаковим за вчинок гідності та патріотизму: весь призовий фонд за перемогу у міжнародному ватерпольному турнірі, а це 42 тис. грн, організація ветеранів спорту перерахувала на потреби прикордонників. А також ГО «Громада в дії» – за тепловізори та чергову партію відеореєстраторів для наших захисників кордону. Ігор Дулин, Степан Веселовський, Юрій Огоновський, Олег Шпур, Петро Кузьмин, Юрій Шкварка, Олександр Матвійчук, Ольга та Віктор Чехи, вам також величезна вдячність за системну підтримку українських прикордонників і воїнів на різних ділянках передової”, – йдеться у повідомленні.

null

“Щодня памʼятаємо не лише про те, хто наш ворог, а й насамперед – за що й за кого ми боремося. І включаємося, хто чим може, щоб підсилити наших оборонців, та знесилити окупантів. За 9 місяців тільки в межах проєкту «Пташки Перемоги» на фронт передали 2700 дронів. Дякую всім причетним до цієї та інших ініціатив, спрямованих на нашу головну мету. Далі – більше. У єдності і до перемоги!” = підсумував Козицький.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews