Внаслідок конфлікту між працівниками «Львівобленерго» помер 39-річний чоловік

03.01.2024 13:01   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У вівторок, 2 січня, сталася бійка між двома працівниками «Львівобленерго» на роботі, яка завершилася смертю 39-річного учасника конфлікту.

52-річного нападника вже затримала поліція, йому загрожує до 10 років тюрми.

За даними поліції Львівщини, 2 січня увечері близько 21:00 на території підприємства, розташованого у Львові, між двома працівниками виник конфлікт. Під час суперечки один із працівників, 52-річний мешканець Львівського району, завдав удару кулаком співробітнику – 39-річному мешканцю Львівщини. Від удару постраждалий впав на асфальт та вдарився головою, отримавши травми, від яких невдовзі помер.

За даними ZAXID.NET, унаслідок побиття загинув працівник «Львівобленерго». У «Львівобленерго» зазначили ZAXID.NET, що не мають інформації про згаданий випадок.

Нападника затримала поліція, йому повідомили про підозру за умисне тяжке тілесне ушкодження (ч.2 ст.121 ККУ). Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Правоохоронці не розголошують більше подробить трагедії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews