Повернулися на щиті: Львівщина провела в останній шлях шістьох воїнів

04.01.2024 23:39   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Орест Ямрос, Володимир Качала, Леонід Корягін, Андрій Палюшинський, Сергій Вацик і Андрій Мовчан загинули в російсько-українській війні.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної ради.

Орест Ямрос — 40-річний львів'янин.

null
Фото колаж Суспільного

Під час повномасштабного вторгнення вступив до лав територіальної оборони. Від жовтня 2023 року воював в складі 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади. Орест Ямрос загинув 1 січня 2024 року. В нього залишилася мати, дружина та двоє дітей.

Володимир Качала — мешканець села Ракова Самбірського району. Йому було 26 років.

null
Фото колаж Суспільного

Був командиром гранатометного відділення взводу вогневої підтримки спеціального призначення, роти снайперів спеціального призначення Національної Гвардії України. Володимир Качала загинув 26 грудня 2023 року у Сєвєродонецькому районі Луганської області.

Леонід Корягін — 24-річний червоноградець.

null
Фото колаж Суспільного

Служив у військовій частині А4010. Леонід Корягін загинув 30 грудня 2023 року на Донеччині.

Андрій Палюшинський — 36-річний червоноградець.

null
Фото колаж Суспільного

Служив у військовій частині А4010. Андрій Палюшинський загинув 1 січня 2024 року. В нього залишилися мати, брат та діти.

Сергій Вацик мешкав у місті Сокаль.

null
Фото колаж Суспільного

Був навідником-оператором 2 розвідувального відділення військової частини А4056. Сергій Вацик 30 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання у Луганській області.

Андрій Мовчан — 22-річний мешканець Лопатинської громади.

null
Фото колаж Суспільного

Служив у військовій частині 3028. Андрій Мовчан загинув 14 грудня 2023 року під час стрілецького бою у Пологівському районі Запорізької області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews