У Львові оголосили архітектурний конкурс на проєкт меморіального комплексу військових поховань

08.01.2024 11:39   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Архітектори зможуть подавати свої проєктні пропозиції меморіалу військових поховань до 18 березня, а уже до 12 квітня журі має визначитись з переможцем.

Таке рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради 5 січня.

У Львові оголосили всеукраїнський архітектурний конкурс на проєктну пропозицію меморіального комплексу військових поховань героїв України на вулиці Мечнікова у Львові. 

"Конкурс вважаться оголошеним 5 січня. Термін реєстрації на подачу заявок до 17:00 21 січня,  а термін подачі конкурсних проєктів до 18 березня, – повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев. – Уже на кінець березня матимемо результати конкурсу з точки зору поданих проєктів. До 12 квітня має бути проведене засідання журі і підведена риска під тим, хто є переможцем даного конкурсу".

Водночас міський голова Львова пообіцяв, що до обрання проєкту-переможця архітектурного конкурсу будуть залучені сім’ї загиблих героїв.

"Архітектурний комплекс має стати памʼяткою архітектури 21 століття, але також і місцем сили для кожного українця", –  написав Андрій Садовий у своєму телеграм-каналі. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews