Львів’янин вдруге намагався переправити ухилянтів за кордон

11.01.2024 10:51   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові вдруге затримали чоловіка із підозрою у переправленні через держкордон військовозобов’язаних чоловіків. Напередодні його взяли під вартою із можливістю внесення застави. Заплативши 500 тис. грн львів’янин продовжив незаконну діяльність.

Як повідомляє Поліція Львівської області, 65-річного чоловіка викрили на кордоні із Польщею. Тоді він намагався вивезти чотирьох «ухилянтів» віком від 24 до 57 років.

«Свої «послуги» зловмисник оцінив у 4 тисячі доларів США з кожного «клієнта».
Зокрема, підозрюваний інструктував своїх «клієнтів», забезпечував їх доставку до кордону України з Республікою Польща, тимчасове проживання, а також надавав послуги з перевезення», — йдеться у дописі.

Львів’янинові повідомили про підозру у незаконному переправленні через державний кордон України. За статею, нині йому загрожує від 7 до 9 років ув’язнення. Зараз йому обрали запобіжний захід — варта із можливістю внесення застави у розмірі 1,2 млн грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews