У Львові попрощаються із захисником Іваном Мацегою

22.01.2024 10:17   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні, 22 січня, у Львові відбудеться прощання із 49-річним захисником України Іваном Мацегою. Чоловік служив у 80 десантно-штурмовій бригаді.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Іван Мацега народився у Львові. Чоловік навчався у Львівському фаховому коледжі спорту. Згодом вступив до колишнього Львівського технікуму механічної обробки деревини. Після завершення навчання проходив військову службу в Чугуєві Харківської області. Іван працював спершу на підприємствах "Горгани" та "Галрембуд", а потім виконував столярні роботи.

Із першого дня повномасштабного вторгнення РФ Іван Мацега добровільно став на захист країни. Захисник виконував бойові завдання у "гарячих точках" фронту у складі 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Військовий загинув 19 січня. Йому було 49 років. У Івана Мацеги залишилися мама, дружина, двоє доньок, онучка, двоє братів, теща та племінники.

Чин похорону Івана Мацеги розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі. За пів години відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews