У Львові розкажуть історію сторічної діяльності Одеської кіностудії

23.01.2024 12:09   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львівському палаці мистецтв відбудеться лекція-презентація Головної редакторки ПрАТ Одеська кіностудія Олександри Маринченко “Голлівуд на березі Чорного моря”: історія Одеської кіностудії, її сторічна діяльність і сучасне життя.

Подія організована у співпраці Українського Фотографічного Товариства (УФОТО), Львівського Фотомузею, Одеської кіностудії та Львівського палацу Мистецтв.

Лекція-презентація відбудеться 25 січня о 17.00 у Львівському палаці мистецтв за адресою вул. Коперника, 17, повідомляє видання “Фотографії старого Львова”.

Одеська кіностудія має понад 115 років досвіду у сфері кінематографії, є однією з найстаріших кіностудій світу і є знаковим для України та успішним підприємством державного сектору економіки. Фільмофонд кіностудії налічує понад 500 кінострічок, які люблять в усьому світі. Сьогодні Одеська кіностудія є одним з лідерів кіногалузі в Україні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews