Ще пʼять мавіків від Львівської ОВА вже виконують свою функцію на передовій

12.02.2024 09:14   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Окрім того, представники Міжнародного штабу допомоги українцям передали 5 «швидких», 8 розвідувальних дронів і 6 FPV-дронів.

У межах гуманітарної місії Міжнародний штаб допомоги українцям (МШДУ) волонтери передали їх:

воїнам 110 окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка;
Авдіївській міській військово-цивільній адміністрації;
14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого;
59 окрема мотопіхотна бригада імені Якова Гандзюка.
Крім того, представники МШДУ передали 5 «швидких», 8 розвідувальних дронів у межах проєкту «1000 дронів для України» і 6 FPV-дронів, антидронову рушницю, продуктові набори, засоби гігієни, мʼясну продукцію, тактичні підсумки та іншу гуманітарну допомогу.

Цю допомогу отримали 92 ОШБ, 59 ОМБ, 5 ОШБ, військові частини А4007 та А4742, оборонці на Авдіївському напрямку та Сил спеціального призначення, Центр авіаційного забезпечення Нацполіції України, цивільне населення Харківщини, Костянтинівки, Авдіївки, Покровська та Дніпра.

Учасники місії відвідали також Миколаївський обласний будинок дитини. Передали підопічним продукти, печиво, медичні препарати, засоби гігієни, дитяче харчування та інші гуманітарні вантажі.

Наступною була Херсонщина. Доправили пожежний автомобіль Новорайській громаді Бериславського району, FPV-дрон, засоби гігієни та індивідуального захисту захисникам із 36 бригади та ліки і продукти для департаменту охорони здоровʼя Херсонська обласна державна адміністрація.

«Дякую Ані Крисюк і всім, хто долучився до цієї місії.

Херсонській, Миколаївській та Харківській областям зараз дуже важко. Але вони тримаються. Дякую за це нашим воїнам, волонтерам, усім людям. Разом пройдемо це випробування», – зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews