Колишній військовий комісар Львівщини передав сокиру і медаль від Залужного відомому Григорію Козловському

13.02.2024 09:18   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Засновник футбольного клубу «Рух» Григорій Козловський активно реагує на запити воїнів та регулярно передає захисникам спорядження, техніку та допомагає фінансово. Військові подякували йому, вручивши відзнаку «За сприяння Збройним Силам України» від імені Валерія Залужного.

“Допомога війську – найголовніше що сьогодні може робити кожен українець. Внесок меценатів та благодійників у спорядження наших захисників неймовірно вагомий. Григорій Козловський підтримує військових всім чим може, зокрема, долучився до ініціативи «Пташки Перемоги» і це велика допомога. Сьогодні ці «пташки» нищать ворогів на фронті і чим цих засобів буде більше, тим ближче буде наша Перемога”, – зазначив один зі співзасновників ініціативи «Пташки Перемоги» Олександр Тіщенко.

Також засновник «Руху» отримав подарунок – бойову гуцульську сокиру. Зокрема, на ній є сакральне гравіювання як символ бойового духу і незламності та цитата з фільму «Довбуш» і автографом відомого українського актора Олексія Гнатковського.

“Я ціную українську історію, тому такі автентичні речі мені дуже подобаються”, – сказав Григорій Козловський.

Також він наголосив на необхідності підтримувати українських військових та закликав усіх українців спільно наближати Перемогу над російськими окупантами.

 

6 березня 2023 року, працівники Бюро економічної безпеки проводили обшуки Винниківської тютюнової фабрики.

Відповідну інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у Територіальному управлінні БЕБ у Львівській області.

Обшуки проводилися працівниками центрального апарату Бюро економічної безпеки. Як зазначали у БЕБ, здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 204 ККУ (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

«Зараз проводяться слідчі дії і працівники Територіального управління БЕБ У Львівській області беруть у цьому участь. Однак вони лише у групі з працівниками Центрального апарату Бюро економічної безпеки», — розповіли у Територіальному управлінні БЕБ у Львівській області.

Службові особи тютюнової фабрики підозрюються у виготовленні, зберіганні тютюнових виробів, що не обклеюються марками акцизного податку. Такі господарські операції не відображалися в бухгалтерському, податковому обліках та здійснювалися без декларування отриманих доходів від їх реалізації.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews