Максим Козицький

Максим Козицький

начальник Львівської обласної військової адміністрації

Переконаний, що відносини потрібно вибудовувати не з позиції сили, а на взаємоповазі і спільних цінностях

14.02.2024 19:43   Джерело: LvNews
Автор : Максим Козицький

Історія наших народів часто була непростою. Досі є образи і гострі кути, які ми десятиліттями намагаємось переступити та забути разом.

Під час повномасштабного вторгнення poсії в Україну польський народ всіма своїми діями та допомогою засвідчив, що ми не вороги чи конкуренти, а побратими і посестри. Дякую величезне!

Багато українських біженців під час війни знайшли людське ставлення і дім у Польщі. Це про гідне життя, роботу та додану вартість, а ще – про податки, які ці люди сплачують у Польщі. Так само і українське зерно не знищить ні польських фермерів, ні економіки. А популістичні гасла деяких польських політиків не мають стати причиною погіршення відносин двох народів, один з яких зараз бореться за своє виживання.

Моя держава життям людей доводить цілому світу і Польщі своє право на існування, право бути та право сіяти хліб на власній землі.

Дуже хотілося б, щоб Голодомор, блокування Чорного моря, зернового коридору, й інші злочини залишились злочинами комуністів і російської влади.

Якщо завтра впадемо ми, то післязавтра – ви. І зерно до вас вже можуть не завозити, а вивозити від вас силою та просто забирати…

За даними Львівської митниці, за минулий рік 40% імпорту у Львівську область припадало на Польщу, на загальну суму – 1 млрд 200 млн доларів. Як бачимо, можливість дзеркального бойкоту польських товарів також є, але ми цього не хочемо. Бо знаємо, хто наш спільний ворог і готові далі протистояти разом poсійському агресору.

Максим Козицький - голова Львівської ОДА (ОВА)


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews