Директора Львівводоканалу відсторонили від посади

15.02.2024 20:50   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Львівська міська рада розпочала службове розслідування через можливе неефективне використання грошей ЛМКП "Львівводоканал". На цей час керівника підприємства Дмитра Ваньковича відсторонили від роботи.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, для проведення службового розслідування створили спеціальну комісію при мерії.

"Службове розслідування проводитимуть щодо можливого неефективного використання коштів комунального ЛМКП “Львівводоканал” та недодержання вимог чинного законодавства при закупівлі на підприємстві перетворювачів частоти струму та комплектуючих до них при обранні переможцем закупівель ТзОВ “ЕТА”, — йдеться у повідомленні.

У цей час обов'язки директора підприємства виконуватиме начальник ЛКП "Львівсвітло" Єгоров Олександр. Результати службового розслідування врахують у подальшій роботі підприємства.

У листопаді 2023 року директору "Львівводоканалу" Дмитру Ваньковичу оголосили догану за те, що без погодження оголосив тендер на реконструкцію мереж у промзоні "Мотозавод" вартістю 56 мільйонів 691 тисяча гривень. Тоді перший заступник мера Львова Андрій Москаленко зазначив, що керівник ЛКП "Львівводоканал" порушив процедуру погодження закупівель в межах запроваджених обмежень щодо некритичних закупівель.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews