Головнокомандуючий ЗСУ Олександр Сирський та міністр оборони Рустем Умєров зустрілися у Львові з делагацією Сенату США

24.02.2024 08:35   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Головнокомандувач Олександр Сирський ознайомив сенаторів щодо ситуації на фронті. Зокрема, українські представники зустрілися з лідером більшості в Сенаті Чаком Шумером і сенаторами Джеком Рідом з Род-Айленда, Майклом Беннетом з Колорадо, Річардом Блюменталем з Коннектикуту...

Про це він повідомив у Telegram.

"Зустрілися з лідером більшості в Сенаті Чаком Шумером і сенаторами Джеком Рідом з Род-Айленда, Майклом Беннетом з Колорадо, Річардом Блюменталем з Коннектикуту та Меггі Хассан з Нью-Гемпшира, які увійшли до складу двопартійної делегації Конгресу США.
Разом із делегацією США вшанували пам’ять полеглих українських воїнів, які боронили свою країну у війні проти росії.

Детально ознайомив сенаторів з ситуацією на полі бою, змінами, які сталися останнім часом, першочерговими потребами у озброєнні та баченням того, що потрібно для перемоги.

Дав відповіді на питання сенаторів, які чітко вказують на глибоке розуміння ситуації в Україні та готовність зупинити російську агресію", — повідомив Сирський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews