На Львівщині військовий їздив на авто, яке волонтери передали для мобільних вогневих груп

24.02.2024 10:28   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Стрийський міськрайонний суд Львівщини закрив справу про перевищення влади чи службових повноважень посадовцем однієї з військових частин Львівщини Олегом Ф.

Заступник начальника логістики – начальник озброєння логістики однієї з військових частин Олег Ф. протягом червня 2022 року – липня 2023 року у власних цілях використовував автомобіль Toyota RAV4. Його придбали волонтери та передали військовій частині для мобільних вогневих груп, повідомляє Zaxid.net.

Щодо посадовця військової частини провели службове розслідування та склали протокол про перевищення влади чи службових повноважень. У суді Олег Ф. визнав свою провину.

Справу розглянув суддя Степан Сас, який дослідив усі матеріали та закрив справу через закінчення термінів давності, бо стягнення має бути накладене протягом трьох місяців з моменту вчинення чи виявлення правопорушення.

Постанову ще можна оскаржити.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews