Двоє ухилянтів на велосипедах намагалися зі Львівщини потрапити у Польщу

26.02.2024 19:31   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

24 лютого велосипедистів-нелегалів затримали співробітники прикордонної служби в Медиці. Ними виявилися двоє українців, віком 25 та 35 років. 

Співробітники прикордонної служби в Медиці затримали двох іноземців, які перетинали польсько-український кордон на велосипедах. Звідти вони хотіли дістатися до США. Про це 26 лютого повідомили у прикордонній службі Польщі.

За повідомленням польських прикордонників українців затримали минулої суботи, 24 лютого, на ділянці державного кордону, яку охороняють прикордонники із застави в Медиці. Офіцери, які спостерігали за цією територією за допомогою спецтехніки, помітили двох чоловіків, які перетинали кордон на велосипедах у недозволеному місці.

"Іноземці, не підозрюючи, що за кожним їхнім кроком пильно стежать, поспішно – пішки та на двоколісних – пробиралися багнистою місцевістю та прямували вглиб Польщі”, — йдеться у повідомленні.

Їх затримали прикордонники, які встановили дані чоловіків за паспортами. Ними виявилися двоє громадян України 25 та 35 років. Згодом з’ясувалося, що чоловіки мали намір виїхати до Німеччини на певний час на роботу. Там вони хотіли отримати потрібні документи й з часом переселитися в США. Проте їх оштрафували та повернули на територію України.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews