Хто буде новим очільником Львівського ТЦК та СП?

04.03.2024 18:57   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

2 березня Артур Ніязов залишив пост очільника Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомив у щотижневому огляді журналіст Олег Радик.

“Ветеран, поранений в АТО воєнком Артур Ніязов не витримав шарпанини і гівношрапнелі в галицькому тилу. Писав рапорт за рапортом про переведення у військову частину.

Маємо патову ситуацію. Коли поміняли обласних начальників ТЦК – районних залишили. Вони реально рішають вапроси. Нормальні офіцери не хочуть йти на цю службу. Почути купу образ і звинувачень, коли підлеглі є практиками? Підставляють, саботують, зливають інформацію. Мусиш грати по по правилах системи. Або напустять на тебе якогось тік-токера, який зап(а)лює екран з Польщі”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначив Радик, бойовий офіцер відмовився платити щомісячно 500 € за пакт про ненапад зі сторони Тік-ток вафлістів.

“Респект. А всі ці показні вручення повісток на сесіях закінчились пшиком. Ау, Фединяк! Лише районні воєнкоми тепер мають важелі. Обкладено данню приватні великі і малі підприємства. Давай на волонтерські потреби. Скажемо кому. Мало того. Вже почали дусити залізницю і аеропорт. Дібіл. Але випадково забули про Муніципальну дружину і комунальні підприємства міста Львова. Та не забули. Фсьо ся рішає. Ми ще про це поговоримо”, – наголосив журналіст.

Також Радик зазначив, що заступником Ніязова планують призначити Дениса Сохацького: “Був заступником воєнкома Львівщини. Потім перевели керувати файною ТЦК-Тернопільщиною. Коли всіх поперли – десь у штабі. Всіх і фсьо знає. І його знають. Побачимо.

Може це і нормальний хід. Бо людина зі сторони може систему зламати. Але результату у короткій перспективі не дасть”.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews