Львів'яни знову пікетували Садового під Ратушею

09.03.2024 20:52   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Суботнього ранку, під стінами львівської Ратуші вчергове провели акцію громадські активісти, які не втрачають надії розпочати діалог з байдужою міською владою.

Учасники акції відчайдушно намагаються привернути увагу чиновників та міського голови Львова до проблеми недостатнього забезпечення військовослужбовців.

Найголовніше вимога учасників акції протесту – закласти до бюджету гарантовані 20% коштів міста на допомогу ЗСУ та іншим підрозділам Сил оборони нашої держави.

Небайдужі активісти вкрай обурені байдужим та безвідповідальним ставленням влади, розчаровані ставленням очільника міста, А. Садового, який лише обіцяє підтримати мітингарів та акції, присвячені забезпеченню потреб війська.

Влада не хоче усвідомлювати, що забезпечення війська в умовах війни – першочергове завдання, покладене на кожного з нас. Продовжуючи красти у власного народу, витрачати кошти на сумнівні закупівлі та тендери – війну не виграти.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews