Під Львівською Ратушею знову пікетували Садового

16.03.2024 23:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

16 березня під стінами ЛМР вчергове зібрались небайдужі громадяни пікетувати Садового з вимогами збільшення фінансування ЗСУ.

Учасники мітингу вкотре перерахували закупівлі ЛМР, закликали чиновників міської ради звернути увагу на ситуацію в країні та згадати що зараз війна. Також активісти проаналізували подані декларації працівників ЛМР та звернули увагу що з «такими маленькими зарплатами» дуже дивно звідки в них стільки майна.

Критично висловились про забаганки та комфорт чиновників, зокрема послуги таксі для заступників Садового.

Обурились словами мера міста про те, що бюджет тріщить по швах, хоча в той же час віддає безкоштовно 30 гектарів землі на будівництво індустріального парку.

Наголосили щоб ЛМР збільшувала фінансування військових, а не витрачала кошти на ремонти підʼїздів та фасадів, озеленення міста і т.п.

Учасники акції знову закликали правоохоронців нарешті звернути увагу на дії чиновників ЛМР і запевнили – будуть збиратись доти, допоки Андрій Іванович не дослухається і не зафіксує обов’язкову витрату 20% бюджету на потреби оборонців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews