Обстріли Львівщини: два «Кинджали» влучили в обʼєкт критичної інфраструктури

29.03.2024 14:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сили ППО знищили усі 11 БПЛА «Shahed» над Львівською областю. Також Ракети, на жаль, збити не вдалося.

Як повідомив начальник ОВА Максим Козицький, уламки ворожої зброї пошкодили обʼєкт критичної інфраструктури на Львівщині. На щастя, обійшлося без загиблих та травмованих.

Під час нічної атаки 29 березня на Львівщині росіяни влучили двома ракетами «Кинджал» по обʼєкту критичної інфраструктури. 

"Низький уклін нашим оборонцям неба. Окремо дякую тим, хто не ігнорує тривог. Так ви дбаєте про свою безпеку і не перешкоджаєте роботі ППО. Системи життєзабезпечення Львівської області працюють у штатному режимі. Загалом над Україною наша протиповітряна оборона знищила цієї ночі 58 ворожих «шахедів» і 26 ракет різних типів", - повідомив він.

До відбиття ракетно-авіаційного удару залучали зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил та Сухопутних військ, мобільні вогневі групи і засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews