Львівські релігійні та соціальні організації звільнили від орендної плати за землю

29.03.2024 15:15   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Львівська міська рада ухвалила рішення звільнити від сплати оренди за землю у 2024 році організації, які надають освітні послуги та підтримку з реабілітації.

У Львівській міськраді зазначили, що в умовах воєнного стану, ці організації працюють над створенням всебічних можливостей для допомоги найменш соціально захищеним людям, зокрема, надають послуги дітям та молоді з важкими особливостями розвитку.

«Таку практику звільнення від орендної плати Львівська міська рада має вже багато років поспіль. Адже це ті організації, які постійно працюють над різними релігійними, соціальними та освітніми проєктами, які скеровані на максимально якісну і всебічну допомогу нашим мешканцям», – наголошує керівник департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко.

Список релігійних та освітньо-соціальних організацій, які у 2024 році звільнені від орендної плати за землю:

-Релігійна громада Української греко-католицької Церкви парафії Святого Духа на вул. М. Коперника, 36.

-Релігійна організація «Релігійна громада Української греко-католицької Церкви парафії Зіслання Святого Духа» на вул. Зеленій, 106.

-Курія Львівської Архиєпархії Української греко-католицької на вул. Є. Озаркевича, 4.

-Місія «Центр студентського капеланства» Української греко-католицької Церкви на вул. Конотопської – вул. Природної.

-Релігійна організація «Монастир Згромадження Оріоністів» Української греко-католицької Церкви – при встановленні земельного сервітуту на земельну ділянку на вул. В. Липинського.

-Благодійна установа «Навчально-реабілітаційний центр «Джерело»» на просп. Червоної Калини, 86-А.

-Львівська міська громадська організація «Спільнота взаємодопомоги «Оселя»» на вул. Галицькій, 12-А у м. Винники.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews