У Львові п'ятеро людей отруїлися чадним газом

01.04.2024 15:41   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вночі, 1 квітня, у Львові трапилося два випадки отруєння чадним газом. У лікарню доправили п'ятьох людей, зокрема дворічного хлопчика.

Про це повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони Львівської міської ради.

Перший випадок трапився у квартирі на вулиці Караффи-Корбут. Чадним газом отруїлися 41-річна жінка, 16-річна дівчина та 2-річний хлопчик. Другий стався у квартирі на вулиці Рівній. Там отруїлись дві жінки — 46-річна та 21-річна. П'ятьох людей доправили до лікарень. Вони перебувають у стані середньої тяжкості.

За даними мерії, аварійні бригади ЛФ ТОВ "Газорозподільні мережі України" припинили подачу газу до квартир. Обставини події встановлюють фахівці.

Загалом від початку 2024 року у Львові зафіксували 17 випадків отруєння чадним газом. Унаслідок цього госпіталізували 48 людей, з них 18 – діти. Причинами отруєнь стало недотримання правил користування газовими приладами у побуті, порушення тяги через герметичні вікна та електровитяжки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews