У громадському транспорті Львівщини буде знижка на проїзд

04.04.2024 07:25   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Усі пасажири приміських та міжміських маршрутів області ще місяць платитимуть на 20% менше при оплаті карткою Visa.

Як повідомляє пресслужба Львівської ОВА, щоб скористатися знижкою достатньо оплатити проїзд банківською карткою Visa (або іншим ґаджетом із підтримкою безконтактної оплати) через валідатор, а система автоматично врахує 20% знижки. Важливо не забути зафіксувати місце висадки – повторно прикласти картку до валідатора при виході.

«Закликаємо жителів Львівщини активно користуватись впровадженою системою Е-квитка, оскільки надалі це спонукатиме транспортну галузь до детінізації ринку та прозорого формування тарифу на перевезення пасажирів автобусними маршрутами загального користування», – зазначив директор департаменту дорожнього господарства ЛОВА Орест Шуліковський.

Також жителів області закликали у разі виявлення фактів неналежної роботи системи АСООП звернутися до департаменту для прийняття управлінських рішень та унеможливлення в подальшому таких порушень.

Зареєструвати звернення можна за коротким номером «Гарячої лінії області» – 1684, або номером «Урядової гарячої лінії» -1545.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews