СБУ взялося за Львівську митницю

04.04.2024 07:39   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У середу правоохоронці провели обшуки в управлінні Львівської митниці і у відділі митного оформлення “Муроване”. Обшуки провели після затриманні на хабарі у майже 10 тис. інспекторки Львівської митниці.

Співробітники СБУ з Києва провели обшуки в управлінні Львівської митниці, що на вул. Костюшка у Львові. Обшуки пов’язані із затриманням на хабарі у майже 10 тис. доларів інспекторки митниці. За даними журналіста Тараса Середича, йдеться про Тетяну Жук, пише LVIV.MEDIA.

За даними Середича обшуки в управлінні у середу, 3 квітня, проводили правоохоронці з Києва. До того інспекторку митниці Тетяну Жук затримали на хабарі, вона намагалася отримати 9,9 тис. доларів хабаря за штучне зниження вартості. До слова, Тетяна Жук працює державним інспектором відділу контролю митної вартості управління митних платежів, контролю митної вартості та митно-тарифного регулювання ЗЕД, ВМО “Муроване” Львівської митниці.

Також обшуки проходять у відділі митного оформлення “Муроване”.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews