Козицький обговорив про посилення протиповітряної оборони на Львівщині з Надзвичайним і Повноважним Послом Великої Британії в Україні Мартіном Гаррісом

17.04.2024 23:37   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Глава Львівської ОВА Максим Козицький про посилення протиповітряної оборони на Львівщині розмовляв сьогодні з Надзвичайним і Повноважним Послом Великої Британії в Україні Мартіном Гаррісом. Містер Гарріс уже вдруге прибув з офіційним візитом у нашу область.

"Я наголосив, якщо питання захисту неба вдасться вирішити, можна буде говорити про відновлення авісполучення з Європою. А це сприятиме оборонній спроможності України і зробить нашу область більш привабливою для інвесторів. Містер Гарріс погодився, що це може дати стимул економіці та матиме велике значення для нормалізації ситуації"  — зазначив Максим Козицький у Telegram.

Також дипломати порушили питання кредитування українських підприємців.

"На Львівщині є майже 20 великих проєктів, від 5 до 80 мільйонів євро кожен, проте європейські кредитні кошти для нас недоступні. Європейський інвестиційний банк і Європейський банк реконструкції та розвитку не виконують свою функцію"  — додав очільник області.

Пан Посол висловив сподівання, що вдасться переконати європейські банки бути більш лояльними до інвестиційної діяльності в Україні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews