На Львівщині повідомили про підозру жінці з інвалідністю, яка запропонувала шлюб за 5000 доларів для виїзду за кордон

21.05.2024 10:33   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На Львівщині повідомили про підозру 43-річній жінці з інвалідністю, яка за 5 тисяч доларів уклала фіктивний шлюб з чоловіком, аби він міг виїхати за кордон. Її звинувачують у незаконному переправленні військовозобов'язаного через державний кордон України.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини, схему організувала 43-річна жінка з інвалідністю третьої групи. За даними слідства, мешканка Київщини підшукала чоловіка призовного віку, який хотів виїхати з України, та уклала з ним фіктивний шлюб в обмін на винагороду — 5 тисяч доларів.

"Підозрювана організувала своєму фіктивному чоловіку можливість виїхати за межі держави в умовах воєнного стану як особі, котра супроводжує у закордонній поїздці дружину з інвалідністю", — йдеться у повідомленні.

Працівники Львівського прикордонного загону разом з правоохоронцями затримали жінку. Їй повідомили про підозру за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) ККУ. Жительці Київщини загрожує до дев'яти років ув'язнення з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews