Восьмирічна львів’янка виготовляє прикраси, щоб купувати дрони для ЗСУ

10.06.2024 13:15   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Восьмирічна львів’янка Марта Фридрак виготовляє прикраси і допомагає ЗСУ. За менш як два місяці, відколи дівчинка разом з мамою почали виготовляти підвіски та брошки з полімерної глини, маленька волонтерка вже купила два дрони, на черзі – третій.

Про це волонтерка розповіла Суспільному.

Восьмирічна Марта Фридрак виготовляє із полімерної глини горлиць, ластівок, карту України, серця та квіти. Виручені від продажу прикрас гроші — скеровує на допомогу ЗСУ. За шість тижнів дівчинка назбирала на два дрони, – їх уже передали українським захисникам.

"Я дуже люблю нашу Україну і наших захисників. Вони нам допомагають захищати нашу рідну землю і ми також хочемо чимось долучитися – допомогти. І ми вирішили робити прикраси і збирати кошти на дрони. І ці дрони будуть допомагати нашим захисникам", – розповідає дівчинка.

Виготовляти такі прикраси з полімерної глини Мартуся почала не так давно – менше двох місяців.

"Хотіла Мартуся дуже сильно долучитися до доброї справи і допомагати нашим захисникам. І вона з хресною – це їхня ідея була, вони подивились в інтернеті, що зараз є дуже популярні ось такі вироби з полімерної глини і подумали, як би це можна було зробити, щоби вилучити кошти", – розповідає мама Марти Іванна Фридрак.

Дівчинка розповіл, що її прикраси замовляють люди з усієї України і вона мріє купити ще тисячу дронів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews