У Бориславі вперше за 30 років збудують сучасний багатоквартирний житловий будинок

14.06.2024 18:32   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У місті не будували багатоквартирних будинків ще від проголошення незалежності.

У Бориславі збудують сучасний багатоквартирний житловий будинок. Це буде перша багатоквартирна новобудова в місті за останні 30 років, розповів мер Борислава Ігор Яворський, пише LVIV.MEDIA.

Як зазначив міський голова Борислава, багатоквартирні будинки у місті будували ще до проголошення незалежності України, тобто понад 30 років тому, а сучасних новобудов у місті не було взагалі: “Таких багатоквартирних будинків не будували в Бориславі близько 30 років. Сучасні будинки будували, але лише невеликі, а таких великих, стоквартирних в цьому випадку, з часів незалежності ще не було” — розповів Ігор Яворський.

Як повідомили у Бориславській міськраді, новий будинок на вулиці Володимира Великого матиме сто квартир, а також підземний паркінг, який також служитиме укриттям. На першому поверсі новобудови розташують торгово-офісні приміщення. Також проєкт адаптований для маломобільних груп населення та передбачає дитячий майданчик.

Будівництвом житлового комплексу сервіс-класу займеться інвестиційна компанія SAB у партнерстві з компанією "Креатив". Розпочати будівельні роботи планують вже цьогоріч.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews