У чому таємниця кросівок New Balance

19.06.2024 14:10   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Кросівки — це культове взуття, яке ніколи не виходить з моди. Ба більше, з роками вони стають ще популярнішими. Тепер купити кросівки —  «справа честі»не лише спортсменів, а й затятих модників. Кросівки давно вийшли за рамки спортзалів, і стали частинкою повсякденної моди. Хоча тепер нерідко одягають кросівки та на визначні події. А все завдяки еволюції, які пройшли кросівки від початку їх створення. Тепер на ринку є чимало виробників кросівок, які пишаються своїми ексклюзивними моделями. Серед них кросівки нью беланс.

Історія New Balance

Попри свою назву, New Balance є однією з найстаріших компаній в США. Вона заснована ірландським емігрантом Вільямом Райлі у 1906 році. А передувала цьому дуже цікава історія: Вільям спостерігав за курчатами на своєму подвірʼї, йому дуже подобалося, як вони граційно ходять та тримають рівновагу. Це його надихнуло на створення трьох опорних точок у його виробах для підтримки арки стопи.

Протягом перших кількох десятиліть компанія створювала лише аркові устілки, в основному для працівників, які проводили багато часу на ногах.

Перші кроки в спортивне взуття

Еволюція New Balance від фокуса на ортопедичних устілках до піонера у спортивному взутті — це захоплююча подорож, яка почалася в 1960-х роках, знаменуючи ключову зміну в розвитку компанії. Цей перехід був не просто розширенням їхньої лінійки продуктів, а далекоглядним кроком, який торкнувся галузі спортивної науки, що розвивається, і зростаючої культури бігу та фітнесу.

Інноваційний момент настав у 1960 році з появою "Trackster", перших у світі кросівок із хвилястою підошвою. Цей інноваційний дизайн покликаний забезпечити краще зчеплення та гнучкість, задовольняючи потреби бігунів, які стикаються з різними місцевостями та умовами. Trackster був свідченням прихильності New Balance до інновацій, пропонуючи рішення, яке поєднує практичність із продуктивністю.

Іншим революційним аспектом Trackster стала його доступність у різних варіантах ширини, вперше в індустрії спортивного взуття. Розуміючи, що комфорт і посадка є найважливішими для спортсменів, New Balance запропонував Trackster у різних варіантах ширини, гарантуючи, що бігуни зможуть знайти взуття, яке точно пасуватиме їхнім ногам. Ця увага до індивідуального підходу не тільки вирізняє New Balance серед конкурентів, але й підкреслює прагнення компанії задовольняти унікальні потреби кожного клієнта.

null

5 причин купити взуття New Balance

Правильне взуття має важливе значення для запобігання травм і вашого комфорту. Широкий асортимент кросівок New Balance в інтернет-магазині INTERTOP.

Отож, чому варто мати пару кросівок New Balance у своєму гардеробі, навіть якщо ви не займаєтеся спортом:

1. Ідеальна підтримка арки стопи. Це взуття має достатню амортизацію, вони ідеально сидять на ваших стопах.

2. Ідеальна якість. У парі кросівок ви проходите не один рік. Кросівки виготовляють лише з високоякісних матеріалів.

3. Ідеальний комфорт. Компанія пропонує різні типи амортизації, оскільки вони знають, що в кожного стопи унікальні.

4. Ідеальна вага. Ці кросівки вирізняються легкістю. Це особливо зручно, якщо ви займаєтеся бігом. 

5. Ідеальний стиль. Взуття New Balance досить стильне для будь-якого активного відпочинку. Ви можете поєднувати їх зі спортивними штанами, джинсами або навіть зі спідницями.

Навіть через 100 років взуття New Balance узгоджується з початковим баченням Вільяма Райлі: максимальний комфорт для ваших ніг.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews