У Садового досі не розрахувались з боргом за ремонт Пекарської

19.06.2024 21:44   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Ремонт завершився ще в 2021 році. Рік тому його вартість зросла на 23 млн грн.

У середу, 19 червня, комісія фінансів Львівської міської ради не погодила виділення 5 млн грн "Львівавтодору" для розрахунку з підрядником за ремонт вулиці Пекарської, який звершили ще у 2021 році. Виявилося, що після завершення основного ремонту "Львівавтодор" уклав із підрядником додаткову угоду на 23 млн грн.

Про це під час засідання повідомила голова комісії Наталія Шелестак, пише LVIV.MEDIA.

За її словами, під час моніторингу документів, з’ясувалося, що “Львівавтодор” у 2023 році уклав додаткову угоду на 23 млн грн для ремонту вулиці Пекарської. Йдеться про ділянку від вул. Тершаковців до вул. І.Мечникова. Вона зазначила, що ремонтні роботи вартістю 1094 млн грн на цій ділянці за дією основного договору завершили ще у 2021 році. Однак, комісію фінансів ніхто не проінформував про оголошення додаткової закупівлі через два роки після завершення ремонту.

“Я почала розбиратися і виявилося, що ще в 2023 році укладено додаткову угоду на 23 млн грн. Я пропоную сісти і розібратися виключно з “Львівавтодором”, бо я подивилася в таблиці — на нас чекає багато сюрпризів. Принаймні я думала, що у нас ці питання закриті. Кожного року у нас одна і та сама історія, чому депутатів не інформують про зміни, які будуть вносити під час проєкту і в яку суму вони обійдуться місту. Це неправильно. А тепер ми маємо думати де взяти додаткові 23 млн, щоб погасити борг ”, — пояснила Наталія Шелестак.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews