Ще чотирьох підприємців заставили знести МАФи у Львові

21.06.2024 14:17   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У п’ятницю, 21 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про демонтаж ще чотирьох тимчасових споруд, які використовувалися для підприємницької діяльності у Львові. Йдеться про два кіоски на проспекті Чорновола, та по одному на вул. Личаківській і вул. Кошиця.

Два кіоски, які мають знести, встановлені на проспекті Чорновола, 101. У них здійснювали підприємницьку діяльність Леся Пакуляк та Ігор Яремкевич. Ще один МАФ встановлений на перехресті вулиці Личаківської — Тракт Глинянський, його власником є Юрій Ліщинський. Також демонтувати повинні один кіоск на вул. Кошиця, який належить Ігорю Вайді.

Рішення про демонтаж прийняли через те, що дані МАФи були встановлені без відповідних дозволів та порушують вимоги законодавства. Підприємцям, яким належать ці кіоски, міськрада надала 20 днів на те, щоб демонтувати МАФи самостійно. Якщо ж власники демонтаж не здійснять, то протягом 60 днів павільйони демонтують комунальники спільно з представниками районних адміністрацій.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews