У Стрию 35-річний чоловік повідомив про неправдиве замінування на обʼєкті критичної інфраструктури

24.06.2024 12:52   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На Стрийщині правоохоронці повідомили про підозру 35-річному чоловіку за неправдиві повідомлення про замінування. Стриянин повідомив про замінування об'єкта критичної інфраструктури в одному сіл району, повідомила пресслужба поліції Львівської області, 24 червня.

Повідомлення про замінування критично важливого обʼєкта надійшло правоохоронцям ще 13 червня, близько 21:25. “На місці події працювали спеціалісти-вибухотехніки. Правоохоронці обстежили будівлю та прилеглу територію. Вибухонебезпечних предметів вони не виявили. Поліцейські встановили, що неправдиве повідомлення про замінування надав 35-річний місцевий мешканець. Мобільний, з якого телефонував зловмисник, вилучили” — йдеться в повідомленні поліції.

Слідчі повідомили 35-річному зловмиснику про підозру за статтею про свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. Досудове розслідування триває.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews