Львів залучить 60 млн грн кредитних ресурсів для будівництва крематорію

24.07.2024 14:42   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Львівська міська рада дала дозвіл комунальному підприємству "Муніципальна обрядова служба" на залучення кредиту за програмою "Доступні кредити 5-7-9%" у розмірі 60 млн грн для будівництва крематорію, повідомила пресслужба міськради.

"Згідно з рішенням, комунальне підприємство зможе взяти до 60 млн грн кредиту в державному банку на строк не більше ніж 5 років", - ідеться в повідомленні міськради.

За словами директора департаменту ЖКГ Львівської міськради Ореста Тимчишина, кредит планується залучити в одному з банків, який буде готовий надати його в межах програми "Доступні кредити 5-7-9%".

Тимчишин зазначив, що ще у 2021 році "Муніципальна обрядова служба" стала замовником будівництва крематорію на території Голосківського кладовища у Львові.

Раніше міськрада виділила для будівництва крематорію 2 га землі. Також було проведено конкурс на найкращий проєкт крематорію - його переможцем стала група архітекторів із Маріуполя.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews