У Брюховичах хочуть звести апарт-готель біля закинутого санаторію

15.08.2024 14:18   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На засіданні архітектурно-містобудівної ради 14 серпня представили проєкт будівництва нового апарт-готелю у смт. Брюховичі на вулиці Курортній, 8, навпроти пам'ятника Богдану Хмельницькому.

Про це пише Lviv.media.

На даний час на території, де планують будівництво готелю, розташоване одноповерхове кафе, яке вже не працює. Кафе демонтують, а на цьому місці планують побудувати чотириповерховий апарт-готель з кафе та магазинами на першому поверсі, однак через перепад висот у 1 метр на рельєфі, перший поверх будівлі буде на різних рівнях. У готелі передбачено 30 номерів, а також підземний паркінг на 25 машиномісць.

null

Будівлю хочуть розташовувати на відстані 4,5 метра від дороги вулиці Курортної, а між дорогою і готелем створять зелену зону та пішохідну доріжку. На території також передбачено місце для дитячого майданчика, що не є обов'язковою вимогою для готелів. Окрім цього, проєкт передбачає підземні смітники, паркомісця для велосипедів та укриття у підземному паркінгу. Фасад будівлі буде виконаний у темних тонах, щоб гармонійно вписатися в навколишній лісовий ландшафт.

Читайте також

Брюховицьку школу добудують за 237,5 млн гривень
Міськрада Львова відмовила у зведенні багатоповерхівки у Брюховичах
Скандальна ділянка у Брюховичах: судді знову скасували арешт на землю
У Брюховичах незаконно приватизовану ділянку повернули державі

На території, де планується будівництво, розташована трансформаторна підстанція. Зараз ведеться процес отримання необхідних містобудівних умов для її перенесення в інше місце.

Замовником проєкту є ТзОВ “Рівєра Сіті”. яке за даними аналітичної системи YouControl створене 8 місяців тому у Львові та займається орендою нерухомості. Власниками компанії є Андрій Худо, Юрій Назарук, Дмитро Герасімов. Їм також належить “Холдингу емоцій !FEST”. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews