80-та ОШБ, 24-та бригада і 103 окрема бригада ТрО пообіцяли помститися росіянам

05.09.2024 11:15   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Львівські бригади — 80-та окрема штурмова бригада ЗСУ, 24 окрема механізована бригада імені короля Данила і 103 окрема бригада ТрО — пообіцяли помститися росіянам за ракетний удар по Львову.

"Відплата за ці дії нелюдів обов'язково настане, і вона буде безжальною. У відповідь на вбивство росіянами матері та  її трьох дочок, десантники 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади передали палкий "привіт" окупантам: до позицій ворога полетіли снаряди з помстою за невинних жертв теракту.

Важко підібрати слова підтримки рідним загиблих та самим потерпілим. Ми всі воюємо тут заради кожного з вас там"- написали у 80 бригаді.

“Співчуття рідному Львову. Помстимося. Зробимо все можливе, аби росіяни десятикратно заплатили за кожне відібране життя”,– заявили у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила.

“Семеро загиблих. Серед них двоє дітей. 64 людини постраждали, зокрема восьмеро дітей. Щирі співчуття всім, хто втратив своїх рідних і близьких! Ворогу не пробачимо та помстимось. Вони відчують, що таке пекло — ще за життя!”, — зазначили в 103-й окремій бригаді територіальної оборони імені митрополита Андрея Шептицького.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews