Садовий за серпень заробив 54 тисячі, більша частина суми склала за час у відрядженнях

10.09.2024 12:22   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Міський голова Андрій Садовий з відпускними, премією і надбавкою за високі досягнення у праці отримав на руки понад 54 тис. грн. Більша частина цієї суми склала зарплата за час перебування у відрядженні, пише "Еспресо.Захід".

Найвища зарплата у львівській ратуші за серпень, перевищила 120 тис. грн. ЇЇ отримала заступниця міського голови з гуманітарних питань Ірина Кулинич
Відповідну інформацію про заробітні плати чиновників оприлюднили на сайті Львівської міської ради.

Ірина Кулинич, крім окладу, доплат, надбавок, премії і відпускних, отримала ще й допомогу на оздоровлення, яка становила понад 77 тис. грн.

Заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач отримав найбільший оклад (20,9 тис. грн) і найбільшу премію (18,3 тис. грн), а загалом його зарплатня за серпень склала 61 тис. грн.

Міський голова Андрій Садовий з відпускними, премією і надбавкою за високі досягнення у праці отримав на руки понад 54 тис. грн. Більша частина цієї суми склала зарплата за час перебування у відрядженні.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews