Стрілянина у Шептицькому: онук заявив про викрадення авто, за кермом якого був нетверезий дід заявника

02.10.2024 23:16   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

2 жовтня близько 14:00 до поліції надійшло повідомлення від мешканця міста Шептицький про викрадення автомобіля Dacia Logan, який належить його діду. Також чоловік повідомив, що викрадений транспортний засіб рухається на виїзд з міста і він зі своїм знайомим переслідують його.

Про це повідомили у поліції Львівської області.

Невдовзі правоохоронці виявили автомобіль та зупинили його на вулиці Степана Бандери в Шептицькому. За кермом був власник - 66-річний дід чоловіка, який повідомив про викрадення. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

“Під час огляду автомобіля поліцейські виявили характерні пошкодження, схожі на сліди влучання куль. Встановили, що знайомий заявника, 30-річний житель Шептицького, який разом з ним переслідував нібито викрадений Logan, здійснив кілька пострілів з травматичної зброї. Постраждалих внаслідок стрілянини немає”, — розповіли у поліції.

Правоохоронці вилучили зброю, з якої були здійснені постріли та скерували її на експертне дослідження. Проводиться досудове розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає позбавлення волі до семи років.

На водія Dicia Logan поліцейські склали адмінпротокол за керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews