У Львові затримали підозрювану у вбивстві 27-річного чоловіка з Івано-Франківщини

07.10.2024 19:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вночі 6 жовтня 2024 року у Львові вбили кухонним ножем 27-річного чоловіка з Івано-Франківщини. Поліцейські затримали підозрювану — 18-річну львів'янку.

Про це інформують у поліції Львівської області.

Як йдеться у дописі, чоловік, якого вбили, винаймав кімнату на вулиці Виговського у Львові. Увечері до нього прийшла знайома.

"Під час розпивання спиртного між дівчиною та чоловіком виник конфлікт, і зловмисниця кілька десятків разів вдарила потерпілого кухонним ножем в різні частини тіла. Від отриманих травм чоловік помер, а підозрювана втекла з місця події", — повідомляють у поліції.

Дівчина намагалася приховати речові докази, зокрема заховала знаряддя вбивства. Як з'ясували поліцейські, вона переховувалася у Стрию.

Слідчі затримали її та повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews