Двох вбивць львівських пенсіонерів засудили до довічного ув'язнення

08.10.2024 16:11   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Прокурори в апеляції відстояли покарання двом убивцям подружжя пенсіонерів у Львові, - повідомили у прокуратурі Львівської області.

Апеляційний суд залишив без змін вирок двом чоловікам, яких визнали винними в умисному вбивстві двох людей та розбої. Їм призначене довічне позбавлення волі. “Прокурори в суді довели, що у 2020 році у Львові, обвинувачені заволоділи майном подружжя пенсіонерів та реалізували план вбивства”, — йдеться у повідомленні.

Для цього вони організували зустріч з потерпілими нібито під приводом огляду у них житла на вулиці Моторній для подальшої оренди. Уже в помешканні, один з них, на той час 20-річний чоловік, завдав власникам численні удари ножем, від яких ті померли на місці. “У той час його спільник пильнував обстановку на вулиці”, — розповіли у прокуратурі.

Обвинувачені привласнили цінні речі 67-річного чоловіка та 66-річної жінки, які були при них, а також ключі від іншої квартири, де потерпілі проживали. Згодом вони проникли туди та викрали звідти майно на суму понад 80 000 грн.

Один із зловмисників вже винаймав житло у загиблих. На його думку, у подружжя могла бути заощаджена значна сума грошей, тому він запропонував своєму знайомому їх пограбувати.

“Сторона захисту оскаржувала вирок, просила скасувати його і скерувати справу на новий розгляд. Львівський апеляційний суд повністю відмовив в задоволенні апеляційної скарги, підтримав позицію прокурорів та залишив у силі вирок суду першої інстанції”, — повідомили у прокуратурі Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews