Автотроща на Львівщині: троє загиблих, 27 поранених (оновлено)

11.10.2024 09:13   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У пʼятницю, 11 жовтня, на обʼїзні біля Львова, в районі села Чишки, на дорозі “Київ — Чоп” трапилась масова ДТП за участю автобуса міжнародних перевезень “Варшава — Одеса”, вантажівки “Нова Пошта” та кількох легкових автомобілів. Внаслідок аварії загинуло двоє людей та 27 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості. Рух дорогою повністю перекритий. 

Про це повідомив керівник Львівської ОВА Максим Козицький. У патрульній поліції зазначили, що рух трасою перекритий.

“Рух дуже ускладнений. Усі служби повідомлені. Патрульні поліцейські на місці події регулюють рух та допомагають рятувати потерпілих. Транспортні засоби скеровують через Винники. Станом на 7:00 годину ранку рух перекритий повністю” — йдеться в повідомленні патрульних.

Максим Козицький зазначив, що близько 06:30, на обʼїзній Львова, в районі села Чишки, на автодорозі М-06 Київ - Чоп сталася масова ДТП з потерпілими за участю автобуса міжнародних перевезень «Варшава – Одеса», вантажного автомобіля «Нова Пошта» та кількох легкових транспортних засобів.

Станом на 07:00 відомо про 2 загиблих та 27 травмованих (травми різного ступеня важкості).
 
 

“Станом на 08:40: загинули троє людей. Ще 35 мають травми різної важкості. Серед постраждалих є шестеро дітей. На місце ДТП виїжджали 11 бригад медиків. Потерпілим надають всю необхідну допомогу. Обставини аварії зʼясовують правоохоронці” — повідомив Козицький.

Попередньо загинули водій автобуса та двоє чоловіків з вантажівки “Нової пошти”. Всього в пасажирському автобусі перебувало 27 людей. Серед них троє громадян іноземних держав. Правоохоронці з'ясовують обставини аварії.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews