На Львівщині рятувальники розшукали 69-річного грибника, який заблукав у горах

13.10.2024 12:52   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Учора, 12 жовтня, рятувальники Львівщини розшукали 69-річного мешканця міста Сколе Стрийського району, який заблукав у лісі під час збирання грибів.

Про це на Facebook повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Львівщини.

"Дідусь обідом вирушив в ліс, але втратив орієнтир і заблукав. У зв’язку з особливостями здоров’я, літній чоловік має приймати ліки для серця в певний час, але він з собою на тихе полювання їх не взяв", — ідеться у повідомленні.

Із заблукалим був телефонний зв’язок, за допомогою якого рятувальники могли контактувати з чоловіком. На момент пошуків вже стемніло, а місцевість, де, ймовірно, перебував літній грибник, густо заросла рослинністю, тож рятувальники використовували квадрокоптери з тепловізором.

"О 23:29 заблукалого знайшли між горою Парашка та урочищем Перехресний. Рятувальники вивели літнього чоловіка з лісових хащів та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Після огляду дідусь від госпіталізації відмовився", — ідеться у повідомленні рятувальників.

До пошукових робіт залучили 12 надзвичайників та три одиниці спецтехніки.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews