У Львові трамвай збив жінку, яка переходила пішохідний перехід з онуком

23.10.2024 21:04   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Ввечері, 23 жовтня, на перехресті вулиць Княгині Ольги та Бойчука трамвай №3 збив жінку, яка переходила пішохідний перехід з дитиною. Потерпілу в непритомному стані госпіталізували, а дитина отримала гостру реакцію на стрес та закриту черепно-мозкову травму.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Інцидент трапився о 18:05 на вул. Княгині Ольги, на перехресті з вул. Бойчука. Трамвай №3 наїхав на жінку, яка переходила пішохідний перехід разом з онуком.

Дитина не постраждала. На місце події викликали швидку та патрульну поліцію. Жінку в непритомному стані забрала машина швидкої допомоги. Всі деталі дорожньо-транспортної пригоди з'ясовуються.

Як пише LVIV.MEDIA, потерпілу в тяжкому стані з політравмою госпіталізували до реанімації лікарні Св. Луки. Дитина, якій рік та 10 місяців, отримала гостру реакцію на стрес та закриту черепно-мозкову травму. На вимогу матері дитину відпустили додому.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews