«Влада спеціально піднімає теми мови, війни, відносини з сусідами» – Рабінович

05.07.2017 15:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Тарас Жак

На думку політика, влада користується скандальними темами, щоб відвернути увагу людей від кризи в економіці.

В країні потрібно скасувати посаду президента. Про це заявив народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі одеського каналу «Глас».

На запитання ведучого, як політик оцінює політичну ситуацію в країні, Вадим Рабінович відповів наступне:

“ Що стосується політичної ситуації, то її можна подивитися в своєму холодильнику. Я читав сьогодні висловлювання прем’єра, що ми живемо набагато краще, що пенсії збільшилися. Всі, хто при владі, розповідають, що жити добре, опозиція – що погано. Реальним є холодильник.

Відкрийте свій холодильник і свій бюджет на місяць. Якщо ви при цій владі стали жити краще, то класний уряд. Якщо ж у вас ситуація катастрофічна, значить у нас катастрофічно поганий уряд”, – говорить парламентарій.

За його словами, партія «За життя» послідовно виступає за те, щоб в країні був скасований президентський пост.

“ Тому що ці лідерські штуки вже дістали. Нам потрібно зовсім іншу систему будувати. Я весь час виступаю за побудову швейцарської моделі управління. Швейцарія – одна з найбільш процвітаючих країн світу. Хто-небудь знає прізвище президента? Ніхто. І відмінно вони себе почувають. Сім міністрів у Швейцарії. Теж ніхто не знає їхніх прізвищ. У Швейцарії в Лугано говорять італійською мовою, в Женеві – французькою, в Цюріху – німецькою. І це нікому не заважає», – продовжує Вадим Рабінович.

Політик наводить приклади, як наша влада користується скандальними темами, щоб відвернути увагу людей від кризи в економіці.

«Наші паразити, коли не вміють керувати державою, піднімають теми мови, війни, відносин з сусідами. Нашій владі заважають ті, хто давно втік з країни: то Лазаренко, який втік 20 років тому, то Янукович. Гляньте на політичних діячів 20, 15, 10, 5 років тому: це ті ж самі пики. Головне, українці, не вибирайте тих, хто ваш будинок вже раз обікрав», – застерігає лідер партії «За життя».

Нагадаємо, що Вадим Рабінович закликає до дострокових парламентських виборів для розв’язання політичної та економічної кризи в країні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews