Через зйомки фільму «Шляхетні волоцюги» у Львові реорганізують рух

15.08.2017 09:00   Джерело: Твоє місто
Опубліковано : Львівський Новинар

У середу, 16-го серпня, трамваї №1, 2, 9 частково змінять свої маршрути. Окрім того, для зйомок перекриють площу Ринок з 7:00 до 19:00. Упродовж цього часу трамваї №1, 2, 9 об’їжджатимуть її через вулицю Підвальну та Городоцьку, - повідомляє Твоє місто.

Додамо, проект повнометражного художнього фільму «Шляхетні волоцюги» став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно. Режисером є Олександр Березань, продюсером – Геннадій Богук. Сценарій написав Тарас Боровок спільно з Дмитром Наумовим.

«Фільм розкриє колорит субкультури львівських батярів через їхню мову та пісні.  Вірність дружбі й готовність до самопожертви передаються сюжетом картини через низку комічних ситуацій. Глядач спостерігатиме трансформацію свідомості молодих людей від гульвіс до серйозних, зрілих особистостей з благородною метою в житті», – інформує прес-служба Держкіно.

За словами творців стрічки, «Шляхетні волоцюги» є фільмом-ремейком польського комедійного мюзиклу «Włóczęgi» («Бродяги») 1939 року, який знімався у Львові й став шедевром довоєнного кінематографа.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твоє місто