Мандрівник з Нової Зеландії вражений цінами у Львові (Відео)

02.09.2017 16:00   Джерело: PRESS-ЦЕНТР
Опубліковано : Львівський Новинар

Блогер-мандрівник із Нової Зеландії під ніком Indigo Traveller відвідав Львів і поділився враженням про ціни та про місто в цілому. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР.

Блогера приємно вразили ціни. Він назвав Львів містом із найнижчими цінами з тих, в яких він побував. Наприклад, скромний обід у міському кафе на двох йому обійшовся в 91 гривню ($3.53), а кава американо – 10 гривень ($0.38). Особливо хлопця здивували ціни на сигарети – 19,50 гривень за пачку ($0.75). Він порівняв із цінами в Новій Зеландії, де така пачка коштувала б 20$. Також блогер побував у супермаркеті, де акційне пиво коштувало 10 гривень ($0.39), а ковбаса салямі – 14 гривень ($0.54) за кілограм. На все за день він витратив лише 8$ при тому, що кілька разів їв, пив, купував речі та навіть давав чайові.

А житло з усіма зручностями йому обійшлося в14$. 

Однак українці в коментарях пояснили блогеру, що такі ціни можуть вважати низькими хіба що туристи з країн, де більші зарплати. Для українців, пишуть у коментарях, такі ціни часто доволі таки «кусючі».

Разом з тим блогер зазначив, що Львів – красиве місто з приємними людьми і хорошим сервісом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: PRESS-ЦЕНТР