У Львові відкрили нову бібліотеку Українського католицького університету

11.09.2017 20:00   Джерело: Хмарочос
Опубліковано : Новини Львівщини

Сучасний багатофункціональний Центр Митрополита Шептицького в Українському католицькому університеті було розроблено німецьким бюро Behnisch Architecten та львівським Chaplinskyy & Associates.

Фото: @marrimo

На його будівництво довелося витратити два роки та сім з половиною мільйонів доларів, повідомив у Facebook Володимир Антків.

Читайте також

У Тернопільській обласній бібліотеці для дітей знають, яким має бути щасливе дитинство (Фото)
Мову сусіда можна вивчити навіть у бібліотеці

«Цими вихідними у Львові відбулось відкриття Центр Шептицького на території Український католицький університет UCuniversity», – написав Антків на своїй сторінці у соціальній мережі.

Нагадаємо, будівництво нової бібліотеки здійснювалося в університетському містечку УКУ на вулиці Стрийській, 29. Бібліотеку з навчальними та адміністративно-службовими приміщеннями розмістили у п’ятиповерховому комплексі.

Фото: @marrimo

Колекція сучасного багатофункціонального Центру Митрополита Шептицького нараховує 120 000 старовинних книг. Також в бібліотеці розташовано навчальні кімнати, конференц-зали та зона коворкінгу. Бібліотека доступна для відвідування всім охочим.

Раніше, Бібліотека американського університету оцифрувала книги ХІХ століття для дітей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Хмарочос