У Львівській області є ферма, на якій вирощують пивних свиней. Львівський ресторан-пивоварня придумав цікаве економічне рішення – відходи від виготовлення пива повертаються на кухню закладу через рік у вигляді стейків, пише – AGRONEWS.
Все, чим харчуються свині на незвичній фермі – це макуха від пива. Фермери кажуть, що такий підхід надає м’ясу особливий м’який смак.
Перегляньте також:
- Лісівника та підприємця зі Львова викрили на незаконній вирубці дубів на понад 2 мільйони гривень
- Депутати Львівської міськради пояснили основні ризики приєднання поліклінік до двох ТМО: фінансування та доступність послуг
Але це не єдиний секрет.
«У нас тут певні правила. Наприклад, працівники ферми не повинні голосно кричати, лаятися або палити біля свиней. Це все під забороною», – розповідають на фермі.
Свині весь час проводять на свіжому повітрі: у них є пасовища. Такий рухливий спосіб життя збільшує кількість м’яса, а не жиру.
Особливість львівської свинини ще й у тому, що вона не містить ні грама хімії. Свині не хворіють, тому що немає чужих людей і вільного доступу до ферми і жорстко підтримуються санітарні норми.
Місцевим свинкам навіть ставлять класичну музику – кажуть, тварини на неї добре реагують.